Modern technology gives us many things.

Το macOS Monterey επιτρέπει την διαγραφή ενός Mac χωρίς να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λογισμικού

1 2

Έχουν περάσει μερικές μέρες από την στιγμή που η Apple ανακοίνωσε το macOS Monterey και συνεχίζουμε να βρίσκουμε νέα χαρακτηριστικά του που δεν ανακοινώθηκαν στο WWDC Keynote της Δευτέρας.

Ακολουθώντας τα βήματα των iPhone και iPad το Mac έχει πλέον την δυνατότητα επιλογής “Erase All Content and Settings” με το macOS Monterey. Η επιλογή αυτή θα επιτρέπει στον χρήστη να διαγράψει όλα τα δεδομένα και τις εφαρμογές στο Mac χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνει εκ νέου εγκατάσταση του macOS λογισμικού.

Με αυτό τον τρόπο η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Erase all contents and settings
System Preferences now offers an option to erase all user data and user-installed apps from the system, while maintaining the operating system currently installed. Because storage is always encrypted on Mac systems with Apple silicon or the T2 chip, the system is instantly and securely “erased” by destroying the encryption keys.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Google News - Το macOS Monterey επιτρέπει την διαγραφή ενός Mac χωρίς να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λογισμικούΠατήστε εδώ και ακολουθήστε το TechWar.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας.

Πηγή

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη συσκευή σας, εγγραφείτε τώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Το macOS Monterey επιτρέπει την διαγραφή ενός Mac χωρίς να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λογισμικού | O Efialtis

    […] εδώ Το macOS Monterey επιτρέπει την … για να διαβάσετε […]

Σχολιάστε το Άρθρο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.