Modern technology gives us many things.

Πώς να απενεργοποιήσετε το NameDrop στο iOS 17


Το είναι ένα από τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά στο iOS 17, προσθέτοντας έναν ακόμα πιο εύκολο τρόπο για να μοιράζεστε πληροφορίες μεταξύ δύο iPhone. Πατώντας απλά δύο iPhone μαζί, τα στοιχεία επικοινωνίας κοινοποιούνται άμεσα χωρίς να περιηγηθείτε στις εφαρμογές για να βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε να μοιραστείτε.

Το NameDrop, ωστόσο, μπορεί να είναι εξοργιστικό μερικές φορές, ειδικά όταν θέλετε απλώς να δείξετε σε κάποιον α φωτογραφία στο iPhone σας, για παράδειγμα. Αντίθετα, εμφανίζεται ένα φουτουριστικό αναδυόμενο παράθυρο στην οθόνη σας, επιβραδύνοντας τη διαδικασία. Έτσι, ενώ το NameDrop είναι φοβερό στην εμφάνιση και τη λειτουργία του, ίσως θελήσετε να το απενεργοποιήσετε ανάλογα με την κατάσταση και θα σας δείξουμε πώς.

Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το NameDrop στο iOS 17 με μερικά απλά βήα.

Πώς να απενεργοποιήσετε το NameDrop στο iOS 17

Η απενεργοποίηση του NameDrop είναι απίστευτα απλή, τόσο που μπορείτε να το κάνετε σε τρία μόλις βήματα. Αφού απενεργοποιήσετε το NameDrop, επαναλάβετε τα ίδια βήματα εάν θέλετε να το ενεργοποιήσετε ξανά.

  1. Ανοιξε Ρυθμίσειςέπειτα Γενικός
  2. Παρακέντηση AirDrop
  3. Σβήνω Φέρνοντας Συσκευές Μαζί

(Πίστωση εικόνας: Future / Apple)

Κάτι ακόμα… Μια σχέση αγάπης/μίσους

Από την κυκλοφορία του iOS 17, το NameDrop είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες λειτουργίες μου, βοηθώντας στην αποστολή πληροφοριών πιο γρήγορα από ποτέ μεταξύ του iPhone μου και της ς του συνεργάτη μου. Τούτου λεχθέντος, υπήρξαν μερικές φορές που έχω εκνευριστεί πολύ με το συνεχές αναδυόμενο όταν το μόνο που κάνω είναι να περιηγούμαι στο Reddit ενώ κάθομαι δίπλα της στον καναπέ. Αυτό είναι τόσο απογοητευτικό που επέλεξα να απενεργοποιώ το NameDrop όποτε βρίσκομαι στο σπίτι μου, καθώς δεν βλέπω την αξία του σε σύγκριση με το κανονικό AirDrop όταν δεν είμαι έξω.

Πολλοί θα επιλέξουν να απενεργοποιήσουν το NameDrop για λόγους ασφαλείας. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε εάν οι περαστικοί λάβουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς η Apple έχει κάνει τη λειτουργία απίστευτα ασφαλή και θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε ξεκλειδώσει το iPhone σας και οι δύο χρήστες έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν.

Το NameDrop είναι ένα από τα πιο φουτουριστικά χαρακτηριστικά του iOS 17 και όταν λειτουργεί όπως προορίζεται, φαίνεται υπέροχο και σας κάνει να νιώθετε σαν τον Deckard από το Blade Runner 2049. Αυτό λέγεται όταν παρεμποδίζει την προσπάθεια να κάνει βασικά πράγματα, όπως η περιήγηση στον Ιστό ή να δείξετε σε έναν φίλο την οθόνη του iPhone σας — ίσως αξίζει να την απενεργοποιήσετε εντελώς.





VIA: iMore.com

Follow TechWar.gr on Google News

Απάντηση